Данілов: На РНБО ніхто не голосував проти санкцій щодо Фукса і Фірташа

Данілов: На РНБО ніхто не голосував проти санкцій щодо Фукса і Фірташа

Укрінформ
Усі члени РНБО підтримали запровадження санкцій щодо Дмитра Фірташа та Павла Фукса.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв'ю програмі «Перші особи» на 24 каналі розповів секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов.

«Я можу сказати, що коли було останнє голосування щодо Фірташа, Фукса, в нас жодна людина не проголосувала проти. І, до речі, жодна людина не утрималась», – підкреслив Данілов.

Очільник Радбезу пояснив, що до складу Ради нацбезпеки і оборони входять 23 людини і насправді між членами РНБО часом виникають запеклі дискусії, оскільки учасниками Ради є люди з досвідом, з юридичною освітою.

Данілов також наголосив, що листи голосування є документами, які тривалий час зберігаються, і з часом можна буде побачити хто як голосував. Разом з тим він заперечив твердження про те, що санкції можуть вводитись тільки за терористичну діяльність.

«Це повна нісенітниця», - зазначив Данілов.

Читайте також: СБУ: заблоковані активи 174 компаній, які РНБО внесла до списку контрабандистів

Як повідомлялося, Рада національної безпеки і оборони на засіданні 18 червня прийняла рішення запровадити санкції проти Дмитра Фірташа та Павла Фукса.

Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу заявив, що Радбез продовжив санкції, запроваджені 21 червня 2018 року, щодо всіх юридичних та фізичних осіб, які були внесені до списку. Указом Президента від 21 червня 2018 року було введено в дію рішення РНБО щодо запровадження економічних та інших обмежувальних санкцій стосовно 1759 фізичних осіб та 786 юридичних осіб терміном на три роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-