Разумков про олігархів: Знаю практично усіх, але формату тет-а-тет ні з ким не було

Разумков про олігархів: Знаю практично усіх, але формату тет-а-тет ні з ким не було

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков каже, що знає практично усіх, кого в Україні називають олігархами, але формату спілкування тет-а-тет ні з ким не було.

Про це він заявив під час пресконференції на тему: "Парламентаризм. Конституція. Незалежність", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не спілкуюся в принципі ні з ким. Знаю практично усіх, кого сьогодні журналісти називають олігархами, окрім Ріната Ахметова. Ніде з ним не перетиналися, жодного разу не бачились. А всіх інших, скажімо так, великих бізнесменів, в тих чи інших умовах я бачив. Формату тет-а-тет ні з ким не було", - сказав Разумков.

Читайте також: Законопроєкт про олігархів дає їм шанс стати бізнесменами - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, 2 червня Президент Володимир Зеленський вніс на розгляд Верховної Ради законопроєкт №5599 "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)".

Передбачається внесення змін до низки законів з метою створення Реєстру олігархів, запровадження декларування публічними службовцями контактів з особами, включеними до зазначеного Реєстру.

4 червня Зеленський заявив, що у разі намагань провалити законопроєкт про деолігархізацію це питання буде винесено на всеукраїнський референдум.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-