Зеленський прокоментував можливу зустріч з Путіним

Зеленський прокоментував можливу зустріч з Путіним

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зазначив, що у питанні ймовірної зустрічі його з президентом Російської Федерації Володимира Путіна "м’яч зараз на боці Росії".

Про це він сказав у програмі «VIP з Наталією Мосейчук», повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відповідаючи на запитання, яка нині комунікація з Кремлем, глава держави сказав: «Сьогодні це питання нашої можливої зустрічі (з президентом РФ Володимром Путіним - ред.). Я вважаю, що м’яч сьогодні на боці Російської Федерації. Наші адміністрації з’єднались щодо адженди і терміну, місця зустрічі».

Читайте також: У листі Байдену конгресмени назвали Путіна диктатором – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня 2021 року Зеленський звернувся до Путіна, запропонувавши йому зустрітися «в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна».

Пізніше, 22 квітня, Путін заявив, що готовий у Москві зустрітися з Зеленським, але питання припинення війни на сході України обговорюватиме лише після переговорів української влади з ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Читайте також: Кравчук вважає, що зустріч Зеленського з Путіним потрібна

У травні в інтерв’ю телеканалу «Україна 24» радник глави ОП Михайло Подоляк заявив, що очільник Офісу Президента Андрій Єрмак займається організацією зустрічі глави держави з президентом РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-