В Україну завтра приїде президентка Грузії

В Україну завтра приїде президентка Грузії

Укрінформ
У середу, 23 червня, відбудеться візит до Києва президента Грузії Саломе Зурабішвілі.

Як передає Укрінформ з посиланням на Грузія online, про це повідомили в адміністрації президента Грузії.

У рамках візиту з Зурабішвілі зустрінеться Президент України Володимир Зеленський.

Переговори пройдуть віч-на-віч та у розширеному складі.

«У Києві заплановані зустрічі на вищому рівні: з Прем'єром України Денисом Шмигалем і головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим. Президент Грузії відвідає Україну разом з державною делегацією, до якої входять представники адміністрації президента, законодавчої і виконавчої влади», - йдеться в інформації, яку поширює президентська адміністрація.

Читайте також: Україна і Грузія напрацюють спільні підходи для розвитку відновлювальної енергетики

Як повідомляв Укрінформ, у травні цього року Президент України Володимир Зеленський обговорив з віцепрем'єр-міністром, міністром закордонних справ Грузії Давидом Залкаліані, який знаходився в Києві з офіційним візитом, шляхи активізації двостороннього політичного діалогу та діяльності українсько-грузинської Стратегічної ради високого рівня.

Особливу увагу під час розмови було приділено практичній взаємодії України і Грузії в контексті подальшого поглиблення відносин з ЄС і НАТО.

Зеленський нагадав про особисте запрошення президенту Грузії Саломе Зурабішвілі взяти участь в інавгураційному саміті Кримської платформи і заходах з нагоди Дня Незалежності України в серпні 2021 року.

Фото: Twitter APU

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-