На Банковій анонсували кадрові перестановки в деяких ОДА

На Банковій анонсували кадрові перестановки в деяких ОДА

Укрінформ
Упродовж наступних двох тижнів планується зміна деяких голів обласних державних адміністрацій.

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирил Тимошенко в інтерв’ю агентству "Інтерфакс Україна", повідомляє Укрінформ.

«Будуть ще заміни голів обладміністрацій найближчим часом, оскільки є проблеми з деякими областями. Відкривати такі заміни поки що рано, але це відбудеться протягом двох тижнів. Поки що шукаємо кандидатів», - зазначив він.

Тимошенко зауважив, що було змінено кадрову політику щодо голів обладміністрацій та змогли загалом «врівноважити історію з мерами».

«З ними (мерами — ред.) потрібно знаходити точки дотику, у них є свої прохання, проблеми і ми намагаємося їх вирішувати», - пояснив заступник очільника ОП.

Читайте також: Президент призначив Сибігу заступником керівника ОП із зовнішньої політики

Він також розповів, що при відборі кадрів на посади голів ОДА «працюють знайомства з представниками регіональної влади, з тими, хто працював у системі влади, ті самі місцеві народні депутати».

«Ми справді хочемо сформувати кадровий резерв. Це проблема, тому що, крім голів адміністрацій, є питання і щодо їхніх заступників. Нам на допомогу буде формат проведення прискорених курсів в академії при президентові, куди ми набираємо людей у декілька потоків», - підкреслив Тимошенко.

У той же час він наголосив, що на рівні Офісу Президента загалом практика з призначенням на посади представників бізнесу закінчилася і «тепер це бюрократи, політики, управлінці, виконавча влада».

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 27 травня призначив Марію Чорну головою Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-