Зеленський заявив, що зарано говорити про другий термін

Зеленський заявив, що зарано говорити про другий термін

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі зарано говорити про балотування на другий термін.

Про це він сказав на пресконференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Рано відповідати", - сказав Президент на запитання щодо ймовірності його балотування на посаду Президента на другий термін.

"Не пройшло навіть половини моєї каденції. Я вважаю, що ми багато всього встигнемо, що є багато обіцянок і я не хочу, щоб вони залишилися в історії як обіцянки. І моє бажання піти на другий термін буде повністю співпадати з бажанням суспільства. Я думаю, що це буде дуже залежати від тих речей, які я пообіцяв зробити чи не зробив. Подивимося, як буде, як станеться", - сказав він.

Зеленський додав, що навіть, коли він матиме успіх, як президент, він все рівно хоче бути кращим за своїх попередників.

Велика прескоференція Президента України/ Фото: Євген Котенко

"Я вважаю, що Україна гідна, щоб кожен наступний президент був краще попереднього. Я впевнений, що після мене буде кращий президент за мене. І це важливо, щоб Україна не дивилася назад, а тільки вперед", - зазначив він.

Також Зеленський зауважив, що його рішення балотуватися чи ні на другий термін залежатиме і від його сім’ї.

"Трішки це, дійсно, залежить від моєї сім’ї. Вибачте, я став за ці два роки менш сентиментальним, більш прагматичним. Тим не менше, для мене вони займають велике місце поруч з Україною у моєму житті, моєму серці, тому від них також це дуже сильно буде залежати", - зазначив Президент.

Читайте також: Президент: Гройсмана, Яценюка або Тимошенко у владі не побачите

Як повідомляв Укрінформ, в Офісі Президента зазначали, що Зеленський ще остаточно не визначився, чи братиме участь у наступних президентських виборах.

Раніше, восени минулого року, заступник глави ОП Кирило Тимошенко припускав, що Зеленський може піти на другий президентський термін, оскільки дійшов висновку, що одного президентського терміну замало, щоб відбудувати країну.

Сам глава держави на пресконференції у травні 2020 року заявив, що подумає над тим, щоб балотуватися на другий термін, якщо бачитиме велику підтримку своїх дій з боку народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-