Бутусов склав повноваження радника міністра оборони

Бутусов склав повноваження радника міністра оборони

Укрінформ
Журналіст Юрій Бутусов заявив про рішення скласти повноваження радника міністра оборони Андрія Тарана.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Фейбуці.

«Прийняв рішення скласти повноваження радника на громадських засадах міністра оборони України Андрія Тарана», - заявив Бутусов.

Він зазначив, що загроза повномасштабної російської агресії розкрила «провали і недоліки в роботі Міністерства оборони, однак проблеми армії не аналізуються і підміняються показухою».

За його словами, міністр оборони не реагує навіть на ті проблеми, про які публічно заявляє Комітет ВР з питань національної безпеки та оборони - харчування в армії, будівництво арсеналів боєприпасів, Держоборонзамовлення тощо.

Бутусов також зазначив, що він був радником на громадських засадах і жодних привілеїв не мав.

Читайте також: Поліція почала розслідування після погроз Бутусову з боку Мураєва

«Це була неоплачувана діяльність, ніяких привілеїв або чогось матеріального вона мені не принесла, "відбувати номер" заради статусу вважаю ганебним. Треба або робити або називати причини, чому зробити не можна», - зазначив журналіст і наголосив, що «за кожне слово в своїх висновках і пропозиціях я готовий відповідати».

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони запросило журналіста Бутусова, який відомий своєю критичною позицією щодо реформ у сфері оборони, очолити одну з посад в оборонному відомстві.

Юрій Бутусов - український журналіст. Головний редактор сайту Цензор.нет, оглядач Дзеркала тижня. Пише про внутрішньополітичну обстановку в Україні: найгучніші скандали, корупційні оборудки в «Укроборонпромі», підкуп виборців, проблеми передвиборного процесу і програми, плюси і мінуси кандидатів на різні державні посади. Також писав про військовий конфлікт на Донбасі, автор серії нарисів про події Революції гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-