Під час зустрічі Зеленського і Макрона не звучало неприйнятних для України пропозицій - Єрмак

Під час зустрічі Зеленського і Макрона не звучало неприйнятних для України пропозицій - Єрмак

Укрінформ
Під час зустрічі Президентів України і Франції Володимира Зеленського та Еммануеля Макрона не звучало неприйнятних для України пропозицій.

Про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив у коментарі телеканалу "1+1".

"Ніякі пропозиції, які би виходили за рамки інтересів України навіть не звучали. Звучала спільна позиція України, Франції, Німеччини щодо продовження перемовин у Нормандському форматі", - сказав Єрмак.

Він підтвердив інформацію про зустріч радників “нормандської четвірки” 19 квітня. Єрмак підкреслив, що країни мають спільну позицію, яку будуть відстоювати.

"У нас є принципова позиція, у нас є позиція у перемовинах у Мінську і в Нормандському форматі, тому пропонувати Україні щось, що виходить за рамки наших інтересів, думаю, справжні друзі навіть не будуть пробувати", - додав керівник Офісу Президента.

Єрмак зазначив, що сама зустріч Зеленського з Макроном вже є свідченням підтримки України Францією. Крім того, за словами Єрмака, щодо ситуації з концентрацією російських сил Україна відчуває підтримку всіх своїх партнерів.

Читайте також: Меркель, Зеленський і Макрон закликали Росію відвести війська від українського кордону

"Думаю, що та підтримка і та позиція, яку сьогодні демонструють всі наші партнери, є абсолютно чітким сигналом, який приведе до зниження цієї напруги", - підкреслив керівник Офісу Президента.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 16 квітня, перебуває з робочим візитом у Франції.

Читайте також: Зеленський анонсував зустріч радників «нормандської четвірки» 19 квітня

Зустріч віч-на-віч Президента України Володимира Зеленського з Президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном тривала довше, ніж було заплановано. Крім того, до перемовин через відеозв’язок долучилася Канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-