Рада заслухає Степанова і продовжить розгляд «земельних» поправок

Рада заслухає Степанова і продовжить розгляд «земельних» поправок

Укрінформ
Верховна Рада на пленарному засіданні у п’ятницю заслухає звіт міністра охорони здоров‘я Максима Степанова про стан виконання плану вакцинації та результати впроваджених карантинних заходів у 2021 році.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у порядку денному пленарного засідання, оприлюдненому на сайті парламенту.

На початку пленарного засідання запланована година запитань до уряду, де головним доповідачем буде міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Читайте також: Рада ухвалила закони про пільгове розмитнення «євроблях»

Парламентарії також продовжать розгляд поправок до законопроєкту №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

Крім цього, до розгляду на пленарному засіданні заплановано законопроєкти №5099 "Про антидопінгову діяльність у спорті", №4284 "Про дерадянізацію законодавства України" та №5122, №5122-1, №5122-2 "про внесення змін до статті 21 Закону України "Про лікарські засоби" щодо заборони продажу лікарських засобів дітям".

Читайте також: Зеленський пропонує розробити законопроєкт про статус олігархів

Як повідомлялося, на пленарному засіданні Верховної Ради 15 квітня парламентарії розглянули 2267 поправок із 3128 до законопроєкту №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

У Верховній Раді з 16 березня триває розгляд поправок до проєкту закону №2194. Усього до другого читання законопроєкту винесено 3128 поправок, депутати від фракції "Опозиційна платформа - за життя" і "Батьківщина" наполягають на їх розгляді. Таким чином, депутати не можуть переходити до інших питань на чергових засіданнях, не завершивши розгляд цього законопроєкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-