Посол України вручив вірчі грамоти президенту Туркменістану

Посол України вручив вірчі грамоти президенту Туркменістану

Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туркменістані Віктор Майко вручив вірчі грамоти Президенту країни Гурбангули Бердимухамедову.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Посольство України в Туркменістані.

“Президент Туркменістану висловив упевненість, що призначення В. Майка Надзвичайним і Повноважним Послом України в Туркменістані “стане новим імпульсом для подальшого розвитку всебічного українсько-туркменського співробітництва”, - підкреслило посольство.

В рамках зустрічі Майка з Президентом Бердимухамедовим відбувся обмін думками щодо основних аспектів відносин наших держав.

Читайте також: Туркменістан схвалив другу російську вакцину проти коронавірусу

Сторони наголосили на необхідності розширення українсько-туркменських зв'язків, заснованих на принципах дружби та взаєморозуміння, а також підтвердили готовність до активізації конструктивного двостороннього діалогу на всіх рівнях і в усіх сферах.

Під час зустрічі було підкреслено, що політичний і торгово-економічний вектори партнерства залишатимуться пріоритетними. Особливу увагу сторони приділятимуть розширенню практичного ділового співробітництва між представниками бізнес-кіл двох країн. Було також відзначено перспективність партнерства в культурній і науково-освітній сферах.

Як повідомляв Укрінформ, 30 грудня Президент Володимир Зеленський призначив Віктора Майка послом України в Туркменістані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-