Велика приватизація та оборона: депутати зібрали необхідні підписи для позачергової Ради

Велика приватизація та оборона: депутати зібрали необхідні підписи для позачергової Ради

Укрінформ
У парламенті зібрали 153 зі 150 необхідних підписів для проведення позачергового засідання Верховної Ради 13 квітня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба партії "Слуга народу".

"Народні депутати зібрали 153 необхідних підписи за проведення позачергового засідання Верховної Ради у вівторок, 13 квітня. Лист з підписами нардепів вже надіслали голові Верховної Ради Дмитру Разумкову", - йдеться у повідомленні.

Серед законопроєктів, які розглядатимуть на позачерговому засіданні 13 квітня: завершення 2020/2021 навчального року для забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням COVID-19; унормування військового поховального ритуалу; розблокування великої приватизації; реструктуризація зобов’язань за валютними кредитами й адаптація процедур неплатоспроможності фізичних осіб.

На позачерговому засіданні також планується розглянути питання удосконалення оборонного планування з урахуванням досвіду держав-членів НАТО та держав-членів ЄС.

Планується, що в межах звичайного пленарного тижня депутати розглядатимуть «земельні» законопроєкти.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що у вівторок, 13 квітня, у парламенті крім чергового, можуть відбутися ще два позачергових засідання.

Читайте також: Позачергові засідання Ради можуть відбутися ще у четвер або п'ятницю – Разумков

Як повідомлялося, у Верховній Раді з вівторка, 16 березня, триває розгляд поправок до проєкту закону №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин". Усього до другого читанні законопроєкту винесено 3128 поправок, депутати від фракції "Опозиційна платформа - за життя" і "Батьківщина" наполягають на їх розгляді. Таким чином, депутати не можуть переходити до інших питань на чергових засіданнях, не завершивши розгляд цього законопроєкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-