В Україну їде глава МЗС Польщі

В Україну їде глава МЗС Польщі

Укрінформ
Міністр закордонних справ Республіки Польща Збігнєв Рау 8 квітня відвідає Україну з робочим візитом на запрошення українського колеги Дмитра Кулеби.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МЗС.

«Міністри проведуть переговори з усього спектру питань стратегічного партнерства України та Польщі, обговорять подальшу взаємодію в політичній, безпековій та культурній сферах, збільшення обсягів торгівлі та інвестицій», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що керівники зовнішньополітичних відомств приділять особливу увагу останнім дестабілізуючим діям Росії, серед яких загострення безпекової ситуації на Сході України та в тимчасово окупованому Криму, стягування російських військ до кордонів України, зростання інтенсивності російської пропаганди.

Читайте також: Польща може погодитися прийняти ТКГ, але на це навряд чи піде Росія – експерт

Кулеба та Рау також обговорять питання співробітництва України та Польщі в рамках міжнародних організацій і регіональних форматів, у тому числі Люблінського трикутника.

Як повідомлялося, 1 квітня стало відомо, що Європейське командування Збройних сил США привело війська у бойову готовність найвищого рівня після того, як окупанти на Сході України порушили режим припинення вогню і вбили чотирьох українських військових, і Росія почала стягувати війська до кордону з Україною.

За даними розвідки, російська сторона стягнула 28 батальйонних тактичних груп до державного кордону України.

Фото: WYBORCZA.PL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-