Українська делегація у ТКГ більше не відвідуватиме Мінськ для перемовин - Резніков

Українська делегація у ТКГ більше не відвідуватиме Мінськ для перемовин - Резніков

Укрінформ
Українська делегація у Тристоронній контактній групі не відвідуватиме Мінськ для безпосередніх перемовин та зустрічей після скасування карантинних обмежень, необхідно шукати іншу країну.

Про це віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков сказав в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми категорично повідомили, що не будемо брати участь в засіданнях Тристоронньої контактної групи, якщо раптом завершаться карантинні обмеження і буде запропоновано продовжити ці консультації, як раніше безпосередньо в Мінську. Ми пояснили, що українська делегація не буде спрямовувати своїх членів делегації в Мінськ для зустрічей в реальному житті, все одно прийдеться шукати іншу країну, інше місто", - сказав Резніков.

Читайте також: Україна не вестиме перемовини в підгрупі ТКГ, поки там буде «експертка» Пирогова

За його словами, оскільки наразі Білорусь знаходиться під впливом Російської Федерації, а тому довіри до цієї країни немає.

Читайте також: Крачук пояснив «політику» Росії в ТКГ та відсутність прогресу

Як відомо, у зв'язку з карантинними обмеженнями засідання ТКГ та підгруп у рамках Мінського переговорного процесу ще з минулого року відбуваються в режимі відеоконференцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-