У Хомчака є три земельні ділянки і службова квартира

У Хомчака є три земельні ділянки і службова квартира

Декларація
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак за минулий рік заробив на своїй посаді 1 млн 116,5 тис. грн та ще 62,4 тис. грн зарплати за роботу за сумісництвом.

Як передає Укрінформу, про це свідчать дані декларації Хомчака в реєстрі НАЗК.

У власності Хомчака є три земельні ділянки у Житомирській, Чернігівській областях та в Києві, а також автомобіль Toyota Land Cruiser 2013 року випуску і причіп 1999 року.

Свого житла у головнокомандувача ЗСУ наразі немає, тому держава надає йому службову квартиру площею 131 кв. м.

Згідно з декларацією, Хомчак тримає готівкою 46 тис. доларів, 10 тис. євро, 276 тис. грн. Ще 349 тис. грн він має на банківському рахунку.

Крім зарплати, головнокомандувачу також було нараховано 8 тис. 690 грн матеріальної та щорічної грошової допомоги, а також він отримав понад 191 тис. грн доходу від відчуження нерухомого майна.

Дружина Хомчака Анна Коваленко володіє двома земельними ділянками в Київській області, має 65 тис. доларів готівки та заробила в минулому році понад 605 тис. грн зарплати.

Читайте також: Татаров задекларував сотні тисяч у валюті та чотири недобудовані квартири

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня 2020 року Президент Володимир Зеленський призначив Хомчака головнокомандувачем Збройних сил України. До цього Хомчак обіймав із травня 2019 року посаду начальника Генштабу - головнокомандувача ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-