Зеленський увів у дію низку важливих рішень РНБО

Зеленський увів у дію низку важливих рішень РНБО

Укрінформ
Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо викликів і загроз національній безпеці України в екологічній сфері, щодо розвідувальних органів та невідкладних заходів із захисту національних інтересів у сфері авіадвигунобудування.

Про це йдеться в указах Глави держави №108/2021, №110/2021 та №111/2021, передає Укрінформ.

Відтак указ №111/2021 увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України "Про виклики і загрози національній безпеці України в екологічній сфері та першочергові заходи щодо їх нейтралізації" від 23 березня 2021 року.

“Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 березня 2021 року "Про виклики і загрози національній безпеці України в екологічній сфері та першочергові заходи щодо їх нейтралізації"”, - йдеться у документі.

Передбачено, що указ набирає чинності з дня його опублікування.

Читайте також: Зеленський підписав санкції проти 26 іноземців та 81 компанії

Указ №110/2021 увів у дію рішення РНБО від 23 березня 2021 року «Про результати проведення огляду розвідувальних органів України», яким було затверджено звіт за результатами проведення огляду розвідувальних органів України, підготовлений на виконання вимог Закону України "Про національну безпеку України" та порядку проведення огляду розвідувальних органів України, затвердженого указом Президента України від 9 серпня 2019.

Читайте також: Зеленський схвалив приєднання України до ще однієї міжнародної конвенції

Указом №108/2021 стосується виконання невідкладних заходів із захисту національних інтересів у сфері авіадвигунобудування. 

“Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 11 березня 2021 року "Про стан виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 1 березня 2018 року "Про невідкладні заходи щодо захисту національних інтересів держави у сфері авіадвигунобудування", введеного в дію указом Президента України від 6 березня 2018 року № 58" (додається, для службового користування)”, - йдеться у повідомленні.

Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим указом, покладено на секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Передбачається, що цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-