Разумков поки не знає, коли буде позачергова Рада

Разумков поки не знає, коли буде позачергова Рада

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що наразі не бачив підписні листи про скликання позачергового засідання парламенту.

Про це він сказав журналістам у Брюсселі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Позачергове засідання відбувається, згідно з регламентом Верховної Ради та Конституції, протягом не більше ніж 3 днів, коли ці підписні листи збирають 150 підписів. І лише після цього починається відлік трьох днів. Станом на сьогодні такі підписні листи не запитувалися у Верховній Раді. Як тільки це відбудеться, якщо 150 народних депутатів, які поставлять свої підписи під пропозицією скликати це позачергове засідання, будемо діяти у межах моєї компетенції, згідно з регламентом Верховної Ради та Конституцією України», - сказав Разумков.

Читайте також: Разумков їде до Брюсселя та Люксембурга

Він зазначив, що не володіє інформацією щодо точної кількості депутатів, які вже підтримали цю ініціативу, але знає, що парламентарії збирали відповідні підписи.

Як повідомлялося, фракція «Слуги народу» планує зібрати позачергове засідання Верховної Ради, щоб ухвалити постанову про засудження подій під час акції на підтримку Сергія Стерненка під Офісом Президента, до кінця тижня. Припускають, що це може статися у четвер, 25 березня.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков 22-23 березня перебуває з робочим візитом у Брюсселі (Королівство Бельгія) та Люксембурзі (Велике Герцогство Люксембург).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-