Президент ЄБРР зустрінеться з Зеленським і Шмигалем

Президент ЄБРР зустрінеться з Зеленським і Шмигалем

Укрінформ
Президент Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) Рено-Бассо 22 та 23 березня перебуватиме з візитом в Україні та братиме участь у зустрічах на високому рівні. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі банку, що є в розпорядженні інформагентства.

Під час свого візиту Рено-Бассо зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським, Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, представниками урядових та ділових кіл. Обговорення зосереджуватиметься на реформах, необхідних для здійснення інвестицій ЄБРР та іншими інвесторами, а також на відновленні після пандемії COVID-19.

Цього року ЄБРР прогнозує відновлення української економіки на рівні 3%, однак воно значною мірою залежатиме від розвитку пандемії та прогресу реформ. У Києві Рено-Бассо також виступить під час віртуального запровадження Національної економічної стратегії України-2030.

Читайте також: Голова Укравтодору закликає регіони ремонтувати дороги за кредити ЄБРР

Як повідомлялося, Україна є одним із трьох основних напрямків інвестиційної діяльності ЄБРР. Лише за останні два роки банк виділив 2 млрд євро на підтримку економіки країни. Інвестиції поєднуються з підтримкою політики, яка сприяє боротьбі з корупцією, належному управлінню державними підприємствами, структурним реформам та формуванню більш прозорого ділового середовища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-