Санкції проти «каналів Медведчука»: Зеленський каже, що доведе цю стратегію до кінця

Санкції проти «каналів Медведчука»: Зеленський каже, що доведе цю стратегію до кінця

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський пообіцяв "перекрити кисень" всередині держави усім, хто працює на руйнування незалежності України.

Про це він заявив під час спільної пресконференції з Президентом Литви Гітанасом Науседою в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я присягав захищати нашу державу, наш суверенітет, я це роблю. Стратегія дуже проста: всередині країни ми перекриємо кисень всім людям, які руйнують незалежність нашої України, не словами, а діями. Тому і бачите сьогодні дії, які направлені проти таких людей, у яких окрім паспорта України більше нічого українського немає. Це моя стратегія, і я її доведу до кінця", - зазначив Зеленський у відповідь на запитання щодо закриття трьох телеканалів, які пов'язують з Віктором Медведчуком.

Президент додав, що наразі проти України, крім агресії на Донбасі, окупації Криму Росією, всередині держави ведеться "потужна, серйозна" інформаційна війна.

Читайте також: Комітет пропонує Раді створити ТСК щодо «плівок Медведчука-Суркова»

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 2 лютого ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій проти телеканалів NewsOne (ТОВ “Новини 24 години”), ZIK та «112 Україна», а також їхнього власника - народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Санкції, серед іншого, передбачають анулювання ліцензії цих проросійських телеканалів. Мовлення NewsOne, ZIK та «112 Україна» припинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-