У «Довірі» повідомили, що Мін'юст відкликав позов про анулювання реєстрації партії

У «Довірі» повідомили, що Мін'юст відкликав позов про анулювання реєстрації партії

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Києва залишив без розгляду позовну заяву Міністерства юстиції про анулювання реєстрації партії «Довіра» на прохання позивача.

Про це повідомляє у Фейсбуці осередок партії на Полтавщині з посиланням на ухвалу ОАСК, передає Укрінформ.

Як зазначається, заява від Мін'юсту про залишення позову без розгляду надійшла до суду 1 березня.

«Враховуючи заяву представника позивача про залишення позовної заяви без розгляду, суд вважає за доцільне залишити позовну заяву без розгляду. Відповідно, заява представника позивача підлягає задоволенню», - йдеться в ухвалі ОАСК.

Читайте також: Мін’юст через суд вимагає анулювати реєстрацію партії «Довіра»

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд міста Києва 22 лютого відкрив провадження у справі за позовом Міністерства юстиції до політичної партії «Довіра» щодо анулювання реєстрації політичної сили.

На думку позивача, партія впродовж протягом шести місяців не виконала вимоги статті 11 Закону «Про політичні партії в Україні» і не утворила необхідну кількість обласних організацій.

Проте 23 лютого партія «Довіра» заявила, що забезпечила створення та реєстрацію необхідної кількості обласних організацій, подавши відповідні пакети документів у межах встановленого законом строку. У політсилі наголосили, що на дату подання Мін'юстом до суду позовної заяви про анулювання реєстрації партії було офіційно зареєстровано 16 обласних осередків. Ця інформація була доведена до Міністерства юстиції.

У політсилі додали, що триває процес реєстрації осередків партії «Довіра» в інших областях, зокрема в Одеській, Вінницькій, Київській, а також у місті Києві.

 Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-