Зеленський: Не хочу пов'язувати санкції проти телеканалів Медведчука і провокації на Донбасі

Зеленський: Не хочу пов'язувати санкції проти телеканалів Медведчука і провокації на Донбасі

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський констатував, що після запровадження санкцій РНБО проти телеканалів з пулу Віктора Медведчука кількість провокацій у зоні конфлікту на Донбасі збільшилася, але не хоче пов'язувати ці два факти.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це глава держави сказав в інтерв'ю п'яти телеканалам в рамках Всеукраїнського форуму «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм» у відповідь на запитання щодо можливого впливу запровадження санкцій проти телеканалів з пулу Медведчука на перебіг переговорів у ТКГ.

«Чи вплинуло, складно сказати. Я вважаю, що якщо люди із здоровим глуздом, це не повинно впливати. Але ми розуміємо, що наслідки є. Ми розуміємо, що збільшилася кількість провокацій на фронті. Я не хочу пов'язувати саме з цим, але ми бачимо, що це в один час відбувається», - сказав Зеленський.

Він додав, що в середу мають відбутися перемовини «чергові важливі про посилений контроль» за ситуацією в зоні конфлікту на Донбасі, і зазначив, що хоче почути «висновки після цих розмов».

Читайте також: Верховний суд призначив засідання за позовом NewsOne щодо «каналів Медведчука»

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 8 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації дев’ять разів порушили режим припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-