«Слуга народу» збирає партійний з’їзд 13 березня

«Слуга народу» збирає партійний з’їзд 13 березня

Укрінформ
Партія “Слуга народу” проведе з’їзд 13 березня, на якому, серед іншого, розглянуть питання змін у системі управління партією.

Про це інформує пресслужба політсили, передає Укрінформ.

«На з’їзді «Слуги народу» ми розглянемо питання змін у системі управління партією. Хочемо зробити її більш сучасною, яка реально об’єднає людей, котрі прийматимуть політичні рішення – як на місцях, так і в центральній владі, – заявив очільник партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Уточнюється, що з’їзд відбудеться 13 березня у Києві. У ньому візьмуть участь народні депутати, депутати місцевих рад від «СН», делегати від кожної з областей. З’їзд буде проведено із повним дотриманням карантинних обмежень.

Читайте також: НАЗК зупинило державне фінансування партії «Слуга народу»

На порядку денному організаційні та програмні питання: обговорення нової редакції Статуту партії та проведення виборів до керівних органів на його основі. А також обговорення нового документу – Доктрини політичної партії «Слуга народу», яка поєднає у собі засадничі та практичні питання майбутньої діяльності партії.

Читайте також: Президентський рейтинг очолює Зеленський, а парламентський - «Слуга народу»

Як зазначив Корінєнко, депутати Верховної Ради, міністри, а також понад 7 тисяч місцевих депутатів усіх рівнів, голів ОТГ, мерів “готові разом рухатись вперед для втілення принципів та ідей президентської та партійної програм”.

“Залишилось напрацювати ефективні механізми взаємодії між нами, і ми це обов’язково зробимо”, – підсумував Корнієнко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-