Ярослав Железняк очолив фракцію «Голосу» в Раді

Ярослав Железняк очолив фракцію «Голосу» в Раді

Укрінформ
Головою парламентської фракції партії "Голос" обрали народного депутата Ярослава Железняка.

Про це повідомляє пресслужба партії "Голос", передає Укрінформ.

"Фракція партії "Голос" у Верховній Раді на своєму засіданні 28 грудня ухвалила рішення про ротацію на посаді голови фракції, задовольнивши заяву Сергія Рахманіна. Новим головою фракції обраний Ярослав Железняк, заступником голови фракції - Роман Костенко", - йдеться у повідомленні.

У цьому зв'язку Рахманін зауважив, що тепер зможе "більше зосередитися на продуктивній законотворчій роботі".

"У час, коли безпекові питання набули надзвичайної гостроти, є нагальна потреба зосередитися на цій проблематиці. Мої знання та досвід мають бути максимально використані у цій сфері з огляду на те, що у фракції є політики, спроможні ефективно керувати фракцією", - наголосив Рахманін, який є членом комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Читайте також: У "Голосі" заперечують, що перехід партії в опозицію пов’язаний із виборами

Своєю чергою Железняк заявив, що багато функцій виконував і раніше як заступник голови, але тепер "матиме ще більше відповідальності перед колегами за довіру".

"Тож буду наполегливо працювати, аби бути не лише наймолодшим керівником фракції в історії парламенту, а й найефективнішим для нашої команди", - сказав він.

У пресслужбі партії уточнили, що повноваження нового голови парламентської фракції "Голосу" набудуть чинності після офіційного оголошення на пленарному засіданні Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-