Студенти КНУ ім. Шевченка протестували через збори

Студенти КНУ ім. Шевченка протестували через збори "Слуги народу" на території вишу

Укрінформ
У Києві відбулася акція протесту студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка "Освіта без політики" через проведення зборів партії "Слуга народу" на території вишу.

Акція проходила у понеділок біля будівлі Червоного корпусу КНУ Шевченка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Учасники акції виступали проти проведення політичних заходів на території вишу. Студенти також вимагали оприлюднити інформацію щодо того, хто є організатором проведення зборів партії "Слуга народу" саме на території університету.

Вони також переконані, що МОН має якось відреагувати на ті порушення, які сталися на території КНУ Шевченка.
Читайте також: Студенти КНУ Шевченка занепокоєні зборами "Слуг народу" на території університету

На акції зібралося кілька десятків студентів вишу. У руках вони тримали плакати з написами "Університет не місце для зборів політичних партій", "Студенти мовчати не будуть" та "Освіта без політики".

Як повідомлялося, 20 вересня відбулася конференція партії "Слуга народу", в якій взяв участь Президент Володимир Зеленський. Керівництво київської організації представило кандидатів в депутати Київради, а також Ірину Верещук як кандидата в мери столиці.

Згодом студентський парламент Київського національного університету імені Тараса Шевченка прокоментував проведення зборів партії "Слуга народу" на території головного корпусу свого вишу. У своїй заяві студенти висловили занепокоєння "залученням університету до участі в акції політичної партії, що 20 вересня 2020 року проводилася на території головного корпусу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-