"Слуга народу" планує розглянути на фракції кандидатуру нового віцепрем'єра

Укрінформ
Фракція партії “Слуга народу” планує під час свого засідання увечері в понеділок, 13 липня, визначитися щодо законопроєктів, які виноситимуться на позачергові засідання Верховної Ради цього тижня.

Про це сказала заступниця голови фракції Галина Янченко в ефірі телеканалу “Україна 24”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Прогнозую, що обговорюватиметься (на засіданні фракції – ред.) ряд законопроєктів, які будуть пізніше виноситися на позачергові пленарні засідання», - зазначила вона.

Також, додала вона, фракція може розглянути кандидатуру на посаду віцепрем'єр-міністра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості України.

«Не виключено, що буде одне з кадрових рішень, зокрема, я не виключаю, що якраз сьогодні на фракції ми зможемо познайомитися з кандидатом на віцепрем'єра з питань промислового комплексу й поставити питання”, - зазначила Янченко.

Читайте також: Разумков припускає, що Рада збиратиметься заради закону про гральний бізнес

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступниця голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук поінформувала, що Верховна Рада на одному із засідань парламенту упродовж 13-17 липня розгляне призначення віцепрем'єр-міністра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. Кандидатом на цю посаду, за її словами, є колишній голова Державного космічного агентства Олег Уруський.

Цього тижня у Верховній Раді позачергові засідання вже заплановані на 13 та 14 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-