“Голос” у серпні визначатиметься щодо кандидатів на місцевих виборах — Рудик

“Голос” у серпні визначатиметься щодо кандидатів на місцевих виборах — Рудик

Укрінформ
Партія “Голос” у середині серпня проведе з’їзд, на якому вирішить, чиї кандидатури висуватиме на місцевих виборах.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомила голова партії “Голос” Кіра Рудик.

“У нас у середині серпня буде з'їзд, який ухвалить рішення про те, кого ми висуваємо в кожному місті, в кожній області, й після цього ми зможемо публічно про це говорити. Зараз це все кандидати, які з нами співпрацюють”, - сказала політик.

Рудик також ствердно відповіла на запитання, чи планує “Голос” висувати своїх кандидатів на посади міських голів у великих містах.

“У деяких – абсолютно точно. В інших ми все ще ведемо перемовини з кандидатами. Абсолютно точно - це Київ і Львів. Харків, Дніпро, Одеса – ми в процесі перемовин”, - зазначила вона.

Крім того, депутат підтвердила, що шоумен і волонтер Сергій Притула залишається членом команди “Голосу”.

На запитання, чи особисто вона не планує балотуватися на посаду Київського міського голови, Рудик відповіла: “Усе можливо, в нас багато сюрпризів”.

Читайте також: У “Голосі” вважають, що складення Вакарчуком мандата вплине на рейтинги партії

Як повідомлялося, відповідно до статті 141 Конституції України чергові вибори сільських, селищних, міських, районних, обласних рад, сільських, селищних, міських голів відбуваються в останню неділю жовтня п’ятого року повноважень відповідної ради чи відповідного голови, обраних на чергових виборах. Таким чином, чергові місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня 2020 року.

Згідно з чинним законодавством, Верховна Рада призначає чергові місцеві вибори не пізніше, ніж за 90 днів до дня виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-