Ресторан Тищенка винесуть на фракцію

Ресторан Тищенка винесуть на фракцію "Слуги народу" - обговорити покарання

Укрінформ
Депутатська фракція політичної партії «Слуга народу» планує провести засідання, на якому визначитися щодо покарання для заступника фракції Миколи Тищенка у зв’язку з порушенням умов карантину його рестораном.

Про це заявив голова депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» Давид Арахамія під час брифінгу 30 квітня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щодо Миколи Тищенка, у нас не було офіційного зібрання фракції, але ми хочемо провести його і розглянути це питання. Моя особиста думка, що він і його заклад має бути покараний згідно з законом, він має сплатити те, що треба. І я вважаю, що політично він повинен нести подвійну відповідальність, у тому числі, якщо за його бажанням якимось чином сплачувати це в подвійному розмірі, тому він не просто громадянин України, а народний депутат», – зазначив Арахамія.

Читайте також: Поліція навідалась до ресторану Тищенка після інформації "Bihus info"

Як повідомлялося, журналісти в програмі "Наші гроші з Денисом Бігусом" з'ясували, що столичний ресторан "Велюр", який входить у мережу "Наша карта", що належить заступнику голови фракції "Слуга народу" Миколі Тищенку, під час карантину відвідували депутати, чиновники і бізнесмени.

Сам Тищенко заявив, що дотримується карантинних обмежень, а в своєму ресторані проводить особисті зустрічі.

Читайте також: "Карантин так карантин": ексдепутат Ляшко замурував вхід до ресторану Тищенка

Як повідомлялося, уряд з 12 березня запровадив в Україні карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Зокрема, було закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, рух наземного транспорту в містах, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Спочатку карантин було запроваджено до 3 квітня, а потім продовжено до 24 квітня. А 22 квітня Кабмін продовжив карантин до 11 травня включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-