Глава МЗС Канади наступного тижня приїде в Україну

Глава МЗС Канади наступного тижня приїде в Україну

Укрінформ
Міністр закордонних справ Канади Франсуа-Філіп Шампань 4 березня прибуде в Україну з дводенними візитом.

Про це повідомили в його офісі.

“У Києві міністр Шампань зустрінеться із Президентом Володимиром Зеленським, Прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та міністром закордонних справ Вадимом Пристайком, щоб обговорити тісні зв’язки між нашими державами, загрози безпеці та територіальній цілісності України, а також нашу підтримку економічних й демократичних реформ в Україні”, - йдеться у пресрелізі.

Читайте також: У Канаді зібрали $2,5 мільйона для родин жертв катастрофи літака МАУ

Зазначається, що глави МЗС України і Канади обговорять спільну реакцію на трагедію рейсу PS752, що був збитий іранськими військовими 8 січня після вильоту з аеропорту Тегерана.

Під час візиту Шампань відвідає також канадських військових, які в межах операції UNIFIER несуть службу у Міжнародному центрі миротворчості й безпеки в Яворові.

Водночас, виконавчий директор Конгресу українців Канади Ігор Михальчишин повідомив Укрінформу, що керівництво КУК отримало запрошення приєднатися до цього візиту.

“Для мене честь брати участь у важливому візиті міністра Шампаня до України. У той час, як український народ продовжує хоробро боронити свою державу від російського вторгнення, візит міністра Шампаня нагадує про лідерську роль Канади у згуртуванні міжнародної спільноти на підтримку України та українців”, - сказав Михальчишин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-