ЄС не повинен забувати про агресію Росії проти України - Ішингер

ЄС не повинен забувати про агресію Росії проти України - Ішингер

Укрінформ
Європейський Союз не повинен забувати про триваючу російську агресію проти України.

Про це заявив багаторічний голова Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганг Ішингер перед початком 4-го Українського ланчу у Мюнхені, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Тут, в ЄС, ми дуже часто кажемо, що створили континент миру і в нас вже немає ніяких війн. Дуже важливо, щоб ви, українці, нам нагадували, і щоб ми самі собі нагадували, що, звичайно, це неправда, і війна триває. І нам потрібно набагато більш колективно працювати над її припиненням. Це наше завдання на тижні, місяці, сподіваюся, не на роки", - сказав він.

Також голова Мюнхенської конференції з безпеки вказав на те, що "частина зусиль в цьому напрямку вимагає дуже сильних трансатлантичних зв’язків".

Читайте також: Ішингер вважає, що для Росії треба "тримати двері відкритими"

Крім того, він назвав успішним виступ Президента України Володимира Зеленського на Мюнхенській конференції. "Я дуже задоволений тим, що така велика делегації приїхала з України. Задоволений, що ми змогли організувати для Президента Зеленського виступ у такому окремому форматі. Це добре як для України, так і для Мюнхенської конференції з безпеки", - заявив він.

Як повідомлялося, Зеленський 14-15 лютого перебуває з робочим візитом у Німеччині, де взяв участь у 56-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-