“Слуги народу” знову підуть на тренінги

“Слуги народу” знову підуть на тренінги

Укрінформ
Народні депутати від фракції "Слуга народу" будуть проходити тренінги в навчальному центрі у партійному офісі.

Про це журналістам у кулуарах парламенту сказав перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зрозуміли, що зараз з точки зору, скажімо так, витрати державних коштів, тому що наша партія отримує державне фінансування, ми не можемо вже собі дозволити вивозити депутатів у такі дорогі готелі п'ятизіркові. Це за державний кошт недоцільно. Ми перейдемо на формат постійнодіючого навчального центру", - зазначив Корнієнко.

Він уточнив, що навчальний центр діятиме в офісі партії.

"У нашому офісі в "Парковому" буде здійснюватися навчання, буквально воно розпочинається в березні-квітні. Цієї весни будуть постійно якісь тренінги, вони будуть стосуватися і того, як комунікувати депутатам на ефірах, і не на ефірах, і робота з громадянами, і законотворча робота, теж є питання щодо цього. І, звичайно, якісь такі світоглядні речі знов-таки, які в нашій програмі навчання в Трускавці були", - розповів Корнієнко.

Читайте також: У Трускавці протягом 15 років не бували перші особи держави - мер Трускавця

Як повідомляв Укрінформ, з 29 липня по 4 серпня у Трускавці, в курортному 5-зірковому комплексі «Ріксос-Прикарпаття», пройшло навчання близько 250 народних депутатів, обраних від партії «Слуга народу». Тижневий експрес-курс був підготовлений кращими українськими фахівцями від партії "Слуга народу" у партнерстві з Київською школою економіки. Тоді зазначалося, що це перший треніг у серії навчальних програм для членів фракції, яка буде реалізовуватися протягом усього терміну роботи Верховної Ради IX скликання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-