Разумков відкрив Раду, в залі 331 депутат

Разумков відкрив Раду, в залі 331 депутат

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив ранкове засідання парламенту.

У залі зареєструвався 331 народний депутат, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав Разумков.

Рада відкрилася із затримкою у 10 хвилин.

Перед відкриттям засідання Разумков запросив голів фракцій "для обговорення одного питання", не уточнивши, якого саме. Голова ВР і керівники фракцій консультувалися у президії сесійної зали парламенту кілька хвилин.

Як повідомлялося, народні депутати 16 січня планують розглянути у повторному першому читанні чотири законопроєкти "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" (№2285-д, 2285-8, 2285-9, 2285-10). 19 грудня народним депутатам не вистачило голосів, щоб ухвалити законопроєкт у першому читанні. Парламентарії тоді ухвалили рішення відправити законопроєкт на доопрацювання в комітет.

Читайте також: Закон про штрафи за кнопкодавство набув чинності

Крім того, планується включення до порядку денного та ухвалення рішення щодо законопроєкту №2691 про внесення змін до Регламенту Верховної Ради щодо удосконалення законодавчої процедури.

У другому читанні депутати планують розглянути законопроєкт №0901 "Про повну загальну середню освіту", а також законопроєкти №1209-1 та 1210 про внесення змін до Податкового кодексу і деяких законодавчих актів щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві.

Також планується включити в порядок денний і ухвалити рішення щодо президентського законопроєкту №2590 "Про внесення змін до деяких законів України щодо питань громадянства".

Читайте також: Рада знову візьметься за легалізацію грального бізнесу

У повторному першому читанні депутати мають розглянути два президентських законопроєкти - №2412 "Про розвідку" та №2414 "Про внесення змін до Закону України "Про Службу зовнішньої розвідки" щодо діяльності Служби зовнішньої розвідки України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-