Сорочки та кафе Кабміну - Милованов сказав, на що витрачає гроші

Сорочки та кафе Кабміну - Милованов сказав, на що витрачає гроші

Укрінформ
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов каже, що зараз не витрачає багато із зарплати через те, що постійно перебуває в офісі.

Про це він повідомив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

“Я взагалі скаржуся на зарплати всіх українців. Я вважаю зарплати всіх мають бути високими, я для того тут і працюю. Це стосується всіх. Якби я хотів собі високу зарплату, я б продовжив працювати професором американського чи українського університету... і отримував би ту саму зарплату. Тобто моє незадоволення йде в загальний стан економіки. Нам потрібно розвивати економіку, для того щоб зростали зарплати. У мене насправді зараз витрати досить маленькі, тому що я не подорожую, і я постійно знаходжуся в офісі, їм я тут в кафе на третьому поверсі, всіх запрошую подивитеся на ціни, і в принципі це все. Ну ще мені потрібні сорочки і їх купую. Тобто я зараз не багато витрачаю”, - сказав Милованов, коментуючи свою зарплату.

Читайте також: Суд заблокував дотації аграріям на мільярд — Милованов

Як повідомлялося, раніше Милованов заявляв, що зарплата міністра економіки України має становити від 5000 до 10 000 доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-