Зеленський звільнив ще двох чиновників

Зеленський звільнив ще двох чиновників

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський звільнив Максима Гребенюка з посади керівника Міжвідомчого науково-дослідного центру з проблем боротьби з організованою злочинністю при Раді національної безпеки і оборони.

Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті глави держави.

“Звільнити Гребенюка Максима Васильовича з посади керівника Міжвідомчого науково-дослідного центру з проблем боротьби з організованою злочинністю при Раді національної безпеки і оборони України”, - зазначається в документі.

Максим Гребенюк був призначений керівником Міжвідомчого науково-дослідного центру з проблем боротьби з організованою злочинністю при Раді національної безпеки і оборони України у жовтні 2015 року.

Також Президент звільнив Олександра Склярова з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

Читайте також: Оприлюднили укази Зеленського про звільнення голів Закарпатської та Львівської ОДА

Відповідний указ №953/2019опублікований на сайті глави держави.

“Звільнити Склярова Олександра Івановича з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, згідно з поданою ним заявою про відставку відповідно до частини четвертої статті 20 Закону України «Про телекомунікації”, - ідеться в документі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-