Експерти не вважають перемогу Зеленського на виборах “електоральним Майданом”

Експерти не вважають перемогу Зеленського на виборах “електоральним Майданом”

Опитування
Укрінформ
Експерти вважають, що перемога Володимира Зеленського на президентських виборах і партії "Слуга народу" - на парламентських є свідченням радикальних змін, а не "електоральним Майданом".

Такі дані наведені в експертному опитуванні, присвяченому шостій річниці Майдану, яке Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва презентував 21 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Оскільки перемогу Зеленського інколи називають "електоральним Майданом", це досить популярно, нам було цікаво це дослідити. Насправді більшість експертів (34 із 80-ти) зійшлися на тому, що це справді радикальні зміни, але все ж не Майдан", - зазначила директор Фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна, презентуючи результати опитування.

Читайте також: Експерти вважають основні цілі Майдану досягнутими

Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва 7-19 листопада 2019 року провів опитування експертів, присвячене оцінці подій на Майдані, наслідків і уроків на майбутнє. В опитуванні брали участь 80 експертів. Для порівняння використовуються результати аналогічного експертного опитування, проведеного у 2014-2018 роках.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-