Главу департаменту ОП суд відправив під домашній арешт

Главу департаменту ОП суд відправив під домашній арешт

Укрінформ
Суд призначив керівниці одного з департаментів Офісу Президента запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це у Facebook повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

«Вищий антикорупційний суд застосував до керівниці одного з головних департаментів Офісу Президента України запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», - йдеться в повідомленні.

На підозрювану покладено ряд процесуальних обов'язків, у тому числі носіння електронного браслета.

Зазначається, що прокурор САП наполягав на застосуванні до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 7,684 млн гривень застави.

Читайте також: НАБУ оголосило підозри чиновниці ОП та ексзаступниці міністра

Як повідомлялося, 12 листопада детективи НАБУ затримали керівника одного з головних департаментів Офісу Президента та її спільницю - ексзаступницю міністра культури (2011 р.) за вимагання 300 тисяч доларів за сприяння у призначенні на керівну посаду до НАК "Нафтогаз України". Затримання відбулося після одержання першого траншу неправомірної вигоди у сумі 150 тис. дол.

Як згодом стало відомо, було затримано директора департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Офісу Президента Світлану Кондзелю та ексзаступницю міністра культури Вікторію Лісничу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-