Кабмін призначив главу Нацагентства з питань держслужби

Кабмін призначив главу Нацагентства з питань держслужби

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив на посаду голови Національного агентства з питань державної служби Олександра Стародубцева.

Про це Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук сказав на брифінгу за підсумками засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Уряд призначив керівника Національного агентства з питань державної служби. Ним став Олександр Стародубцев. На мою думку , це порядна, розумна молода людина, з хорошим досвідом, з хорошою освітою, з правильними цінностями”, - сказав Гончарук.

Зазначимо, що Стародубцев очолював команду волонтерів, які розробили концепцію реформи держзакупівель та нової IT-системи для тендерів, яка пізніше отримала назву ProZorro. У квітні 2015 року Айварас Абромавичус призначив його директором департаменту регулювання публічних закупівель Мінекономрозвитку, після чого близько року провів в Університеті Стенфорда за програмою Ukrainian Emerging Leaders.

Читайте також: Кабмін у середу має погодити проєкт розвитку інфраструктури митниць у 2020 році
За його словами, головою Державної служби геології та надр призначено Романа Опімаха.

Крім того, уряд погодив призначення Василя Балабая виконуючим обов’язки генерального директора Державного підприємства «Український науково-технічний центр металургійної промисловості «Енергосталь», Олександра Попова - виконуючим обов’язки директора Державного підприємства «Морський торговельний порт Чорноморськ», Бориса Нетака - директором Державного підприємства «Дніпровський електровозобудівний завод».

Уряд також тимчасово призначив виконувати обов'язки державного секретаря Міністерства соціальної політики Тетяну Видмиш.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-