Разумков відкрив Раду

Разумков відкрив Раду

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив ранкове засідання у п’ятницю, 1 листопада.

Відсьогодні депутати реєструються у сесійній залі виключно за допомогою електронної системи шляхом натискання кнопки «за», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ранкове засідання оголошую відкритим», - сказав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

У залі засідань зареєструвалось 307 народних депутатів.

Читайте також: Разумков зустрівся з генсеком НАТО — про що говорили

Засідання ВР / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Як повідомлялося, Рада у п’ятницю планує розпочати пленарне засідання з Години запитань до уряду. Також депутати мають намір розглянути в другому читанні законопроєкт про внесення змін до Кримінального кодексу щодо відповідальності за фальсифікацію лікарських засобів або обіг таких ліків (№1152-1).

Крім того, планується ухвалення двох проєктів постанов: "Про проведення парламентських слухань на тему "Земельна реформа: вітчизняна модель обігу земель сільськогосподарського призначення" (4 грудня 2019 року)" та "Про заслуховування звіту Голови Антимонопольного комітету України".

Також очікується розгляд у першому читанні урядових законопроєктів "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" (№2179) та "Про внесення змін до Закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад" (щодо спрощення процедури затвердження перспективних планів формування територій громад Автономної Республіки Крим, областей)" (№2189).

Окрім того, в п'ятницю перше читання мають пройти чотири проєкти закону про внесення змін до закону "Про ринок електричної енергії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-