Зеленський каже, що в нього алергія на слово “капітуляція”

Зеленський каже, що в нього алергія на слово “капітуляція”

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що жодної здачі національних інтересів та капітуляції України не відбудеться.

Про це він заявив на урочистих заходах в Одесі з нагоди Дня захисника України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Повірте, я вже маю, дійсно, алергію на слово “капітуляція”, і хочу вкотре всіх запевнити: жодної здачі національних інтересів не буде! Це не про мене і це не про Україну”, - наголосив Зеленський.

Він запевнив, що всі його зусилля 24 години на добу спрямовані на відновлення територіальної цілісності та припинення війни на Донбасі.

“Донбас — це Україна, і там повинен панувати мир. Має відбутися повне припинення вогню, повернення усіх наших полонених, виведення іноземних військових формувань, встановлення контролю над державним кордоном. А місцеві вибори там мають відбутися виключно за українським законодавством, під наглядом не кулеметів, а міжнародних спостерігачів”, - підкреслив Президент.

Володимир Зеленський в Одесі / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Зеленський також запевнив, що ніколи не забуває про анексований Крим, повернення якого, за його словами, “стане нашим наступним викликом”.

Читайте також: Зеленський призначив уповноваженого з контролю за СБУ

“Наша позиція здобуде відчутної сили завдяки міцному фундаменту із кількох речей: грамотна, виважена дипломатія, потужний сектор безпеки та оборони, відродження економіки, забезпечення добробуту громадян України”, - наголосив глава держави.

На його думку, монолітним цей “фундамент” може зробити тільки згуртованість і єдність усіх українців задля головної мети — відновлення територіальної цілісності й відродження сильної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-