Президент - про відносини з Польщею: Попереду в нас тільки дружба

Президент - про відносини з Польщею: Попереду в нас тільки дружба

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що відносини України і Польщі наразі непогані й попереду між країнами буде тільки дружба.
Про це він заявив під час пресмарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Як ми говорили з Президентом Дудою (Анджеєм Дудою — ред.), приходить іноді час, коли ми пам’ятаємо нашу історію, ми не можемо її забувати, але повинні розуміти сьогодні, що існує сучасність, сучасні країни, сучасні відносини, сучасні люди, які між собою не повинні сперечатися іноді, якщо це стосується рішення історичних складних питань з обох країн. Упевнений, що попереду нас очікує тільки дружба”, - прокоментував Зеленський стан відносин між Україною і Польщею.

Він нагадав, що уже мав кілька зустрічей з польським президентом, прем’єр-міністром, депутатами.

“У нас зараз налагодилися відносини, відносини дуже непогані, ми зробили робочу групу, робоча група зустрічається з польською стороною, я не знаю, правда, дати цих зустрічей, ми підписали, ви знаєте, низку договорів з польською стороною, у нас і в газовій сфері з’являються відносини”, - розповів глава держави.

Читайте також: Україна і Польща відновлюють співпрацю з вшанування жертв воєн і політичних репресій

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський на спільній пресконференції президентів України та Польщі у серпні заявив, що готовий розблокувати заборону на ексгумацію польських жертв на Волині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-