Трамп заявив, що українська компанія щомісячно платила сину Байдена $100 тисяч

Трамп заявив, що українська компанія щомісячно платила сину Байдена $100 тисяч

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що сім'я колишнього віцепрезидента США Джо Байдена відкупилась від звинувачень у «корупційних схемах» в українській компанії Burisma.

Про це він написав у Twitter.

Трамп нагадав, що Байден заперечував контакти з газодобувної українською компанією Burisma.

«І тут з’являється фотографія, на якій він грає у гольф з босом компанії та (своїм сином, — ред.) Гантером», — написав Трамп, додавши, що з задоволенням побореться з колишнім віцепрезидентом на виборах у листопаді 2020 року.

Читайте також: Ще один співробітник американської розвідки хоче подати скаргу проти Трампа — ЗМІ

«Я просто не думаю, що це станеться. Сонний Джо (так Трамп називає Байдена, — ред.) не добереться і до старту. З урахуванням всіх тих грошей, які він і його сім'я, ймовірно, „вимагали“, Джо повинен припинити (участь у передвиборній гонці, — ред.). Я б не хотів, щоб він вів справи з Китаєм і з вами!» — додав Трамп.

Читайте також: Трамп вважає своїм обов'язком вивчити справу Байдена-молодшого

Президент США підкреслив, що українські компанії передавали Гантеру близько 100 тисяч доларів на місяць. 

Як повідомлялося, 25 липня відбулася телефонна розмова президентів США Дональда Трампа і України Володимира Зеленського. За тиждень до цього президент Трамп розпорядився призупинити забезпечення оборонної допомоги Україні. Після публікації 25 вересня тексту розмови та скарги агента американської розвідки про можливий тиск глави Білого дому на Україну, щоб змусити її провести розслідування проти колишнього віцепрезидента Джо Байдена і його сина Хантера, демократи в Палаті представників ініціювали формальну процедуру імпічменту президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-