Трамп вважає своїм обов'язком вивчити справу Байдена-молодшого

Трамп вважає своїм обов'язком вивчити справу Байдена-молодшого

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає, що як глава держави він зобов'язаний вивчити можливу корупційну складову у справі сина колишнього віце-президента США Джозефа Байдена.

Свою думку глава Білого дому висловив у Twitter.

"Як заявляють адвокати та інші, у мене як у президента є зобов'язання вивчати можливу або ймовірну корупційну складову", - зазначив він.

За словами американського лідера, Байден-молодший, який увійшов у 2014 році до правління української компанії Burisma, щомісяця міг отримувати від газовидобувної компанії понад 100 тис. доларів, не маючи досвіду роботи в енергетичній сфері. З усім тим Хантер Байден отримав ще й 1,5 млрд доларів від Китаю, "попри відсутність досвіду і без будь-якої очевидної причини", зазначив президент.

Читайте також: Держдеп відповів на запит Конгресу США про можливий тиск на Україну

Як повідомлялося, 25 липня відбулася телефонна розмова президентів США Дональда Трампа і України Володимира Зеленського. За тиждень до цього президент Трамп розпорядився призупинити забезпечення оборонної допомоги Україні. Після публікації 25 вересня тексту розмови та скарги агента американської розвідки про можливий тиск глави Білого дому на Україну, щоб змусити її провести розслідування проти колишнього віцепрезидента Джо Байдена і його сина Хантера, демократи в Палаті представників ініціювали формальну процедуру імпічменту Президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-