Джуліані оприлюднив частину листування з Волкером щодо України

Джуліані оприлюднив частину листування з Волкером щодо України

Укрінформ
Особистий адвокат президента США Рудольф Джуліані, оприлюднив частину особистого листування з Куртом Волкером, підтвердивши, що мав через нього контакти з помічником Президента України Андрієм Єрмаком.

Юрист Трампа зробив це саме тоді, коли Волкер давав свідчення в Палаті представників у контексті розслідування щодо імпічменту Трампа, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Волкер вийшов на мене, щоб запитати, чи міг би я зателефонувати пану Єрмаку", - зазначив Джуліані в одному з дописів у Twitter.

У іншому повідомленні він зауважив, що Волкер був не єдиним представником Держдепартаменту, хто допомагав йому встановлювати контакти з Офісом Президента України, та розмістив допис Гордона Сондленда, посла США при ЄС, наближеного до президента Трампа.

"Волкер не повинен стати цапом-відбувайлом. Це ще один посол з Держдепартаменту, очевидно, так само обізнаний у справі, а також причетний до прохань зробити це, як і Курт. Вони нічого поганого не зробили", - написав Джуліані.

Він також назвав розслідування демократів спробою навести наклеп і створити враження, ніби адміністрація Трампа робить щось неправильно.

Читайте також: Конгрес США вимагає від Джуліані документи щодо України

"Подивимось, як брехливі демократи та їхні корумповані ЗМІ зможуть перевернути догори дригом законний процес та вдатися до фальшивих і наклепницьких нападів. Вони роблять це таємно (на закритому слуханні в Конгресі – ред.), чим створюють хибне відчуття, ніби щось не так. Ось чому я виклав частину свого листування", - зазначив Джуліані.

Як повідомляв Укрінформ, Курт Волкер у четвер дав свідчення за закритими дверима для комітетів з питань розвідки, закордонних справ, нагляду й реформ Палати представників у контексті розслідування щодо імпічменту президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-