“Голос” хоче, аби Зеленський прийшов у Раду та пояснив — що підписали у Мінську

“Голос” хоче, аби Зеленський прийшов у Раду та пояснив — що підписали у Мінську

Укрінформ
Політична партія «Голос» вимагає проведення закритого засідання парламенту, на якому закликають Президента України Володимира Зеленського пояснити, який документ підписано в Мінську і на які поступки готовий піти глава держави.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

“З наявної інформації неможливо зрозуміти: хто і яких домовленостей досягнув з країною-агресором під виглядом реалізації неіснуючої «формули Штайнмаєра». «Червоні лінії», які влада не має права переходити, партією «Голос» було озвучено давно. Ми категорично проти проведення виборів на окупованих територіях Донбасу без повного безумовного контролю Української держави за українсько-російським кордоном”, - йдеться у повідомленні.

Водночас у “Голосі” зауважують, що будь-які вибори можливі лише за умови дотримання повної безпеки громадян.

Читайте також: Виборів в ОРДЛО не буде, доки там російські військові — Президент

“Безпека можлива лише за умови повного контролю над кордоном. Якщо контролю над кордоном не буде, вибори не можна вважати ані демократичними, ані безпечними, ані вільними, навіть якщо такими їх назвуть міжнародні експерти”, - акцентують у партії.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський на брифінгу у вівторок заявив, що Україна на лист спецпредставника від ОБСЄ Мартіна Сайдіка відповіла, що погодила текст так званої формули Штайнмаєра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-