Програму дій уряду оприлюднили на сайті Ради

Програму дій уряду оприлюднили на сайті Ради

Оновлено
Укрінформ
На сайті Верховної Ради оприлюднено Програму дій уряду.

Про це свідчить інформація на сайті Верховної Ради.

На сайті Верховної Ради оприлюднено проєкт постанови Кабінету міністрів, Програма дій уряду та пояснювальна записка. Документи були подані до парламенту 29 вересня.

В програмі, зокрема, йдеться, що впродовж п'яти років буде створено 1 млн нових робочих місць, залучено 50 млрд доларів прямих іноземних інвестицій.

Окрім того, в уряді розраховують, що відбудеться очевидний розвиток інфраструктури, зокрема всі основні дороги (24 000 км) будуть приведені у хороший стан, активно розвиватиметься залізниця, буде побудовано 5 глибоководних портів та 15 аеропортів.

Програма декларує, що кожен українець буде забезпечений на рівні реального прожиткового мінімуму.

Читайте також: Гончарук анонсує запуск нової програми співпраці з МВФ у грудні

Також в уряді обіцяють, що рівень забруднення довкілля зменшиться принаймні на 20%, а демографічний тренд буде позитивним (народжуватиметься і повертатиметься в Україну більше людей, ніж помиратиме і виїжджатиме). "Досягнення цього буде міцним фундаментом для реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та Організації Північноатлантичного договору", - йдеться у вступі до програми.

Програма уряду містить 120 сторінок.

Як повідомлялося, 29 вересня Кабінет міністрів України схвалив Програму дій уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-