Зеленський — Трампу: Тільки разом зі США та ЄС ми можемо зупинити війну

Зеленський — Трампу: Тільки разом зі США та ЄС ми можемо зупинити війну

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що тільки разом із західними союзниками Україна зможе перемогти у війні на Донбасі та повернути окуповані території.

Про це глава держави заявив під час зустрічі із президентом США Дональдом Трампом у Нью-Йорку, передає пресслужба президента.

"Ми маємо дві війни. Перша – з корупцією, але ми в цій війні, я певен, переможемо. Та моє першочергове завдання – зупинити війну на Донбасі й забрати назад наші території – Крим, Донбас. Дякую за вашу підтримку у цій справі... Тільки разом зі США та ЄС ми можемо зупинити війну", – переконаний Зеленський.

Читайте також: У ЄС відповіли на закиди щодо слабкої допомоги Україні: Підтримка безпрецедентна

Він також розповів, що у нашій країні відбулася зміна парламенту та уряду, перезавантажено Генеральну прокуратуру й запущено Вищий антикорупційний суд, ухвалено низку законів, які допоможуть пришвидшити економічне зростання й подолати корупцію.

Читайте також: Трамп пообіцяв, що постарається відвідати Україну

Зі свого боку Дональд Трамп зазначив, що вважає Україну стратегічно важливою для ЄС і наголосив на важливості збільшення товарообігу між країнами.

Як повідомляв Укрінформ, президент Володимир Зеленський 23–26 вересня перебуває з робочим візитом у США, де бере участь у високому тижні 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-