Трамп заявив, що Україна дала згоду на оприлюднення розмови із Зеленським

Трамп заявив, що Україна дала згоду на оприлюднення розмови із Зеленським

Укрінформ
Дональд Трамп заявив, що отримав формальну згоду української сторони на оприлюднення повної стенограми розмови з Володимиром Зеленським - аби довести, що не тиснув на свого українського колегу.

Про це Трамп повідомив у Twitter.

"Державний секретар Помпео отримав згоду від уряду України на оприлюднення стенограми телефонної розмови, яку я мав з їхнім президентом. Вони не розуміють, чому це набуло такої важливості. Тотальне полювання на відьом з боку демократів!" – написав глава Білого дому.

Нагадаємо, у вівторок Дональд Трамп пообіцяв оприлюднити стенограму телефонної розмови з Президентом України Володимиром Зеленським від 25 липня, яка стала предметом останніх політичних загострень у США. Перед цим він наголосив, що така практика є неприйнятною, оскільки інші світові лідери втратять будь-яку довіру до відкритого спілкування телефоном.

Читайте також: Палата представників ініціювала формальну процедуру імпічменту Трампа

Тим часом спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про початок формальної процедури імпічменту Дональда Трампа, якій передуватимуть розслідування в комітетах нижньої палати Конгресу.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-