Нам не потрібна просто

Нам не потрібна просто "допомога": Зеленський сказав, чого чекає від зустрічі з Трампом

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський сподівається, що матиме теплу зустріч із Президентом США Дональдом Трампом, і розраховує на подальшу підтримку США України, яка перебуває в умовах війни та агресії.

Про це Президент України заявив у коментарі Голосу Америки на полях Генасамблеї ООН.

"Ми очікуємо (від США - ред.) підтримки. Нам не потрібна просто "допомога". Ми й так з вами сильна держава. Найбільша у Європі, з дуже розумними людьми. Хочеться, аби Сполучені Штати завжди підтримували Україну, і курс України у боротьбі - ви знаєте - з агресією, з війною. Мені здається, що все так і є, і все до того і йде", - зазначив Президент.

Водночас, на питання, як вплине скандал у внутрішній політиці США з Україною у центрі уваги на зустріч з американським лідером, Володимир Зеленський відповів: "Нічого страшного, ми до всього готові".

Читайте також: Трамп запевняє, що у розмові із Зеленським не було жодної "послуги за послугу"

Він також висловив переконання, що "зустріч буде дуже тепла" і також закликав звернути увагу і на інші двосторонні заходи у Нью-Йорку: "Перед зустріччю з Дональдом Трампом у нас ще 10 зустрічей. З теж дуже поважними лідерами інших країн".

Читайте також: Трамп пообіцяв оприлюднити стенограму розмови із Зеленським

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський 23–26 вересня перебуває з робочим візитом у США з метою участі у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Виступ Президента України на дебатах Генеральної Асамблеї ООН запланований на 25 вересня, 16:00 за київським часом.

Фото: Голос Америки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-