У

У "Слузі народу" планують представити новий трудовий кодекс

Укрінформ
У партії "Слуга народу" впродовж двох місяців планують представити новий трудовий кодекс, який буде ліберальним для роботодавців.

Про це на форумі "Порядок денний нового парламенту: діалог громадянського суспільства, бізнесу та влади" поінформувала голова Комітету ВР з питань соціальної політики і захисту прав ветеранів Галина Третьякова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вже заблокували сьогодні такий тріумфальний похід трудового кодексу, який був прийнятий у першому читанні Радою попереднього скликання для того, щоб розблокувати в цій сесії внесення свого трудового кодексу. Я думаю, що впродовж півтора-двох місяців побачите трудовий кодекс, який буде дуже ліберальний, може too much (занадто - ред.) ліберальний для роботодавця. Ми будемо намагатися створити для бізнесу дуже прості і дешеві умови відкриття і закриття робочого місця для того, щоб ви створювали таких робочих місць побільше в Україні. Хочемо, щоб ви мільйон таких робочих місць створили впродовж п'яти років", - сказала Третьякова.

Читайте також: Ринок праці в Україні: хто тут головний

Вона додала, що бізнес, отримавши здешевлення у відкритті й закритті робочих місць, має створити власні накопичення для громадян.

Також, за словами Третьякової, партія "Слуга народу" планує розробити закон про лобіювання, щоб відносини між політиками і бізнесом були прозорими.

"Щоб ми чітко розуміли, на що витрачає бізнес кошти, коли готує якісь законопроєкти, які це кошти, чи йдуть вони в дохід і чи сплачуються з них податки", - сказала Третьякова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-