Разумков дочасно закрив засідання Ради — вичерпався порядок денний

Разумков дочасно закрив засідання Ради — вичерпався порядок денний

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков майже на годину раніше закрив ранкове засідання парламенту в середу через вичерпання питань порядку денного.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Шановні колеги, порядок денний сьогоднішнього засідання вичерпаний. Оскільки в комітетах багато питань, які треба опрацьовувати, в нас буде напружений завтра день, післязавтра, тому я пропоную раніше почати роботу в комітетах. Всім дякую. Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую закритим", - сказав Разумков.

Таким чином, спікер закрив ранкове засідання парламенту на 50 хвилин раніше. Другу половину дня депутати працюватимуть у комітетах.

Читайте також: Рада проведе слухання про безпеку журналістів

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні у середу народні депутати відхилили проєкт постанови 1012-П "Про скасування рішення Верховної Ради України від 10.09.2019 року про прийняття в цілому як закону України проєкту Закону про особливу процедуру усунення Президента України з поста (імпічмент)".

Парламентарі ухвалили закони "Про внесення зміни до Закону України "Про Вищий антикорупційний суд" (щодо початку роботи суду)" та "Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо зменшення тиску на бізнес". Депутати в середу також ухвалили закон щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню, а також ратифікували протокол між урядом України і Швейцарською Федеральною Радою про внесення змін до Конвенції між урядом України і Швейцарською Федеральною Радою про уникнення подвійного оподаткування щодо податків на доходи і на капітал та Протоколу до неї, вчинених у м. Києві 30 жовтня 2000 року, і протокол між урядом України і урядом Турецької Республіки про внесення змін до угоди між урядом України і урядом Турецької Республіки про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і майно.

Крім того, Рада у середу призначила парламентський слухання на тему "Безпека діяльності журналістів в Україні: стан, проблеми і шляхи їх вирішення" на 6 листопада, а також "Пріоритети екологічної політики Парламенту на наступні 5 років", заплановані на 27 листопада. Також було ухвалено закон "Про внесення змін до деяких законів України у сфері використання ядерної енергії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-