Депутати відстояли право подавати правки до законопроєктів у другому читанні — Юрчишин

Депутати відстояли право подавати правки до законопроєктів у другому читанні — Юрчишин

Укрінформ
Право подання народними депутатами правок до законопроєктів перед другим читанням збережено.

Такої домовленості досягнуто під час наради керівників парламентських фракцій, повідомив депутат від фракції "Голос" Ярослав Юрчишин у Facebook.

"У результаті наради керівників фракцій узгоджено, що право подавати правки буде захищено. "Слуги народу" готові йти на друге читання зі скороченою процедурою подання правок", - зазначив він.

Читайте також: Рада у вівторок працюватиме, поки не розгляне всі питання порядку денного

За його словами, інші фракції зобов'язалися подавати лише змістовні правки.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок під час пленарного засідання спікер Дмитро Разумков оголосив позачергову перерву після того, як було ухвалено закон "Про особливу процедуру усунення Президента України з посту (імпічмент)".

Спочатку парламентарії ухвалили законопроєкт у першому читанні. Після цього Дмитро Разумков оголосив голосування за закон в цілому. Народні депутати від інших фракцій, зокрема, представники "Європейської солідарності", почали наполягати на процедурі другого читання та можливості розгляду поправок до законопроєкту. Однак депутати 245 голосами ухвалили закон в цілому. Після цього деякі парламентарі від "Європейської солідарності" у залі кричали "Ганьба".

Фото: Yaroslav Yurchyshyn

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-