Арахамія прогнозує, що до грудня Нормандський формат буде розширений

Арахамія прогнозує, що до грудня Нормандський формат буде розширений

Укрінформ
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прогнозує, що до грудня буде розширено Нормандський формат щодо припинення агресії РФ на сході України за рахунок США та Великої Британії.

Про це Арахамія сказав в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі 1+1 в четвер пізно ввечері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я дуже підтримую цю позицію, що треба розширювати формат (нормандський формат, - ред.) і залучати Сполучені Штати і Велику Британію. Я думаю, що ми з цим впораємося вже до грудня. Я думаю, що це буде вирішено. Ми дуже-дуже активно працюємо над цим питанням. Якщо вже буде такий формат більш розширений, я думаю, що Росії буде просто важче маніпулювати", - сказав Давид Арахамія.

Читайте також: У "Слузі народу" пропонують зміни в діяльності Нацради

Депутат також прокоментував ймовірність введення амністії для бойовиків.

"Я не хочу, щоб ми зараз грали в "нострадамусів". Ви ж бачите, яка ситуація – вона динамічно змінюється. Я точно можу сказати - в нас рамка дуже проста: не здавати інтереси України. А там, як воно буде в подальшому – зараз я щось буду казати вам, а потім воно буде змінюватися, тому що ми маємо реагувати на, в тому числі, міжнародну ситуацію", - зазначив Давид Арахамія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-